# Hoşgeldin ziyaretçi. veya KaydolParolanı mı unuttun ?

Farklı exe'nin butonuna bastırma

  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ii


#1
Reonrow
Emektar
Moderatör Grubu
*****
Yorumları: 211 Konuları: 11 Kayıt Tarihi: 11-12-2015 Rep Puanı: 31
Teşekkürler: 78
66 mesajına 160 kez teşekkür edildi.

Handle olan butona bu şekilde bastırıyoruz.
       Public void ButonaBas()
           {
                IntPtr hParent;
               IntPtr ButonHandle;
               hParent = FindWindow(null, "Kobot Loader");
               ShowWindow(hParent, SW_SHOWNORMAL);
               ButonHandle = FindWindowEx(hParent, IntPtr.Zero, "TButton", "OYUNU BAŞLAT");
         SendMessage(ButonHandle, BM_CLICK, 0, 0);
           }

         

Handlesi olamyan butonlara bu şekilde bastıra bilirsiniz.
         
Örnek:Afkbot buton handleri görünmüyor bu şekilde bastıra bilirsiniz.
          Public sub ButtonBas()
          {
            IntPtr hParent;
            hParent = FindWindow(null, "AnyOTP");
            SendMessage(hParent, WM_LBUTTONDOWN, 0x00000001, 0xDB00E7);
            SendMessage(hParent, WM_LBUTTONUP, 0x00000000, 0xDB00E7);
      }


Peki ben 0xDB00E7 adresini nasıl bulacağım derseniz bulmanız için yardımcı olacağım. bu arada exe her değiştiginde adreslerde değişir.

     public const int BM_CLICK = 0xF5;
     public const int WM_LBUTTONDOWN = 0x201;
        public const int WM_LBUTTONUP = 0x202;
        public static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, int msg, int wParam, int lParam);
        [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
        public static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, UInt32 Msg, IntPtr wParam, [Out] StringBuilder lParam);
        [DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]
        public static extern IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string className, string windowTitle);
        [DllImport("user32.dll", EntryPoint = "FindWindowA")]
     public static extern IntPtr FindWindow(String lpClassName, String lpWindowName);




[Linkleri sadece üyeler görüntüleyebilir. Kaydolmak için buraya tıklayın.]




#2
pepelenzo
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 40 Konuları: 18 Kayıt Tarihi: 09-02-2016 Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 2
6 mesajına 6 kez teşekkür edildi.

Bu adamın değerini bilin..
Teşekkür ederiz.


#3
reaction
Gold
Gold Grubu
Yorumları: 56 Konuları: 0 Kayıt Tarihi: 03-08-2017 Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 7
3 mesajına 3 kez teşekkür edildi.

Hocam ellerine sağlık, bu yazılıma nerden başlamak gerek acaba? Lisede bilişim okudum, c# sadece uzun zaman geçti aklımda bir şey de yok. Heves geliyor 10-15 bölüm youtubeda izliyorum daha sonra heves birden kaçıyor, önereceğin bir şeyler var mıdır acaba?


#4
DavidLucas
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 7 Konuları: 1 Kayıt Tarihi: 27-09-2020 Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
1 mesajına 1 kez teşekkür edildi.

Kullanılacak parametreler

private const int SW_SHOWNORMAL = 1;
private const int BM_CLICK = 0xF5;
private const int WM_LBUTTONDOWN = 0x201;
private const int WM_LBUTTONUP = 0x202;

[DllImport("user32.dll")]
private static extern bool ShowWindow(IntPtr hWnd, int nCmdShow);


[DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
private static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, int msg, int wParam, int lParam);


[DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]
private static extern IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string className, string windowTitle);


[DllImport("user32.dll", EntryPoint = "FindWindowA")]
private static extern IntPtr FindWindow(String lpClassName, String lpWindowName);

ayrıca konu içerisinde detaylı olarak buton adresleri bulmayıda anlatsan bilmeyenler için daha sağlıklı olurdu


#5
Reonrow
Emektar
Moderatör Grubu
*****
Yorumları: 211 Konuları: 11 Kayıt Tarihi: 11-12-2015 Rep Puanı: 31
Teşekkürler: 78
66 mesajına 160 kez teşekkür edildi.

(09-10-2020, Saat: 22:24)reaction Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ellerine sağlık, bu yazılıma nerden başlamak gerek acaba? Lisede bilişim okudum, c# sadece uzun zaman geçti aklımda bir şey de yok. Heves geliyor 10-15 bölüm youtubeda izliyorum daha sonra heves birden kaçıyor, önereceğin bir şeyler var mıdır acaba?

Vb6 ile başlayabilirsin. temeli attıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.


[Linkleri sadece üyeler görüntüleyebilir. Kaydolmak için buraya tıklayın.]




#6
gihes50705
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 2 Konuları: 0 Kayıt Tarihi: 10-10-2020 Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 mesajına 0 kez teşekkür edildi.

Hocam bu adres dediğin şey butonun adresimi onu nasıl bulduk


#7
Reonrow
Emektar
Moderatör Grubu
*****
Yorumları: 211 Konuları: 11 Kayıt Tarihi: 11-12-2015 Rep Puanı: 31
Teşekkürler: 78
66 mesajına 160 kez teşekkür edildi.

(10-10-2020, Saat: 12:41)gihes50705 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Linkleri sadece üyeler görüntüleyebilir. Kaydolmak için buraya tıklayın.]


[Linkleri sadece üyeler görüntüleyebilir. Kaydolmak için buraya tıklayın.]




#8
gihes50705
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 2 Konuları: 0 Kayıt Tarihi: 10-10-2020 Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 mesajına 0 kez teşekkür edildi.

(10-10-2020, Saat: 14:07)Reonrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Linkleri sadece üyeler görüntüleyebilir. Kaydolmak için buraya tıklayın.]

Teşekkürler ama bu handle olanlarda işe yarıyor olmayanlarda yine yaramıyor? AnyOtp için veya afkbot için örnek gösterebilirmisin





Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi